رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه جوجه کباب لاری
#1
[عکس: %D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8...%DB%8C.jpg]

مواد لازم جوجه کباب لاری

مرغ متوسط    ۱ عدد
تخم گشنیز    ۱ قاشق غذاخوری
پیاز    ۲ عدد
فلفل پاپریکا    ۱ قاشق غذاخوری
ماست پر چرب    ۱٫۵ پیمانه
لیمو ترش    ۴ عدد
روغن زیتون    نصف پیمانه
زعفران دم کرده    ۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه جوجه کباب لاری

ابتدا مرغ را با دقت پاک کنید ، سپس به تکه های کوچک تقسیم کنید و کنار بگذارید تا آب آن برود. تکه های مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لابه لای آن پیاز های اسلایس شده به صورت حلقه ای بریزید.

لیمو ها را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ ها قرار دهید. ماست را نیز لابلای مرغ ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ ها به ماست آغشته شوند.

فلفل قرمز ، فلفل پاپریکا ، نمک را نیز به مواد بیفزایید. تخم گشنیز ها را نیز با دست خرد کرده و اضافه کنید. در آخر روغن زیتون و زعفران دم کرده را به مواد بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض میکند اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند میتوانید به جای زعفران از رنگ غذا یا ریشه زغفران که عطر کمتری دارد استفاده کنید یا کلا از زعفران استفاده نکنید.

در ظرف را بسته و حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم مواد به خورد مرغ برود. قبل از به سیخ کشیدن مرغ ها نمک آن را چشیده و جوجه ها را به سیخ بکشید.

توجه کنید تکه های مختلف مرغ زمان متفاوتی برای کباب شدن دارند پس بر روی یک سیخ از تکه های همگن استفاده کنید به این معنی که به طور مثال تکه های استخوانی را با هم به سیخ بکشید

یا تکه هایی که مرغ یک تکه اند را کنار هم بگذارید. مرغ ها را به سیخ زده و روی منقل قرار دهید و به مرور زیر و رو کرده تا دو طرف سیخ به یک اندازه حرارت دیده و متناسب با هم کباب شوند.

برای سس روی کباب در ظرفی کره را آب کرده زعفران و آب لیمو را بیفزایید کمی حرارت دهید تا غلیظ شود. بعد از ۱۵ دقیقه که کباب ها تقریبا آماده شد با یک قلم مو سس را روی کباب ها بدهید

و کمی حرارت دهید. دو طرف کباب ها را که خوب به سس آغشته کردید و حرارت دادید تا سس به خورد آن برود از روی منقل بردارید و به همراه نان یا برنج سرو نمایید.
پاسخ }
سپاس شده توسط: فاطمیا ، حلما


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان