رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهاجرت به کانادا از طریق کار
#1
[عکس: nafta-work-permit.jpg]

کانادا از کشورهای فوق پیشرفته‌ جهان است که با توجه به کیفیت بالای زندگی همیشه به عنوان مقصد برتر از سوی مهاجران انتخاب شده است. سطح رفاه بالا، درآمد خوب، خدمات درمانی پیشرفته و آب‌وهوای مناسب از دلایل مختلفی است که مهاجران را متمایل به گرفتن مجوز اقامت دائم کانادا کرده است. مهاجرت به کانادا از راه‌های مختلفی همچون سرمایه‌گذاری، تمکن مالی، ثبت شرکت، کار، تحصیل، ازدواج، تولد فرزند و پناهندگی امکان‌پذیر است.

برای افراد متخصص بهترین راه مهاجرت به کشور کانادا از طریق سیستم ورود سریع Express Entry است که در سال 2015 آغاز شده است. این برنامه با ایجاد تغییرات کلی در روش جذب مهاجر تلاش می‌کند نیازهای بازار کار را در جهت بهبود شرایط اقتصادی برطرف کند. در این روش متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق سیستم ورود سریع یکی از این سه روش را انتخاب می‌کند:
  • برنامه نیروی متخصص فدرال
  • برنامه نیروی فنی‌وحرفه‌ای کانادا
  • برنامه تجربه کانادایی
با توجه به دسترسی کارفرما به بانک اطلاعات مشاغل کانادا این لیست کاملا به‌‌روز است و نیروی کار به سرعت جذب موقعیت استخدامی می‌شوند. اقامت کانادا از طریق سیستم ورود سریع از راه‌های دیگر کسب اجازه اقامت در کانادا سریع‌تر انجام می‌شود.

در این روش متقاضیان مهاجرت بر اساس مهارت‌ها و توانایی‌هایشان سنجیده و امتیاز کسب می‌کنند. سن متقاضی، میزان تحصیلات، سابقه کاری، میزان تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه (آیلتس با حداقل نمره 6) مولفه‌های مهمی برای امتیازگیری محسوب می‌شوند.

[عکس: man-sitting-at-desk-at-work-stressed-and-tired.jpg]

شرایط لازم برای متقاضی مهاجرت از طریق تخصص

براساس قوانین مهاجرت به کانادا افراد متخصص متقاضی مهاجرت حداقل باید این شرایط را داشته باشند
  • یک سال سابقه کار تمام‌وقت در مدت ده سال گذشته در مشاغل تخصصی و یا پست‌های مدیریتی
  • مدرک تحصیلی دیپلم یا بیشتر که قابل انطباق با مدرک کانادایی باشد
  • مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره 6
  • پس‌انداز مالی مناسب
  • کسب حداقل 67 امتیاز در آزمون ارزیابی مهاجرت به کانادا از طریق تخصص
این حداقل 67 امتیاز از مجموع صد امتیازی که برای تحصیلات، سطح زبان انگلیسی یا فرانسه، تجربه کاری، سن، پیشنهاد شغلی در کانادا و انطباق‌پذیری در نظر گرفته شده به دست می‌آید.

صلاحیت اولیه متقاضی پس از کسب حداقل 67 امتیاز تایید می‌شود و می‌تواند به صورت آنلاین ثبت‌نام کند. بنابراین متقاضی نیاز به مراجعه حضوری ندارد. سپس اطلاعات پرونده متقاضی در بانک اطلاعاتی مشاغل کانادا ثبت می‌شود. در این مرحله امتیازبندی اصلی انجام می‌شود. هرچه امتیاز به‌دست‌آمده بیشتر باشد امکان دریافت دعوت‌نامه افزایش پیدا می‌کند. در این مرحله متقاضی می‌تواند حداکثر 1200 امتیاز را در دو بخش خصوصیات فردی و دعوتنامه استانی کسب کند. امتیاز هر بخش 600 است. در سال‌های اخیر امتیاز دریافت پیشنهاد کار از طرف شرکت کانادایی به 50 کاهش پیدا کرده است. البته شش شغل قانون‌گذار، مدیران ارشد دولتی، مدیران ارشد اقتصادی، مدیران ارشد بهداشت، بازرگانی و عمرانی از این قاعده مستثنی هستند و امتیاز آنها 200 اعلام شده است.

پیشنهاد کار از طرف کارفرمای کانادایی مولفه مهمی در قبولی متقاضیان مهاجرت از طریق تخصص محسوب می‌شود. در صورتی که فرد متقاضی پیشنهاد کار معتبر در شرکت کانادایی داشته باشد احتمال اخذ ویزای اقامت دائم برای او بیشتر می‌شود. سابقه تحصیل در کانادا هم به عنوان امتیاز در سیستم ورود سریع در نظر گرفته شده است.

منبع
پاسخ }
سپاس شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان