03-05-2017، 07:26 PM
همه انسانها در این دنیا مورد ازمایش الهی قرار میگیرند. خداوند هرکسی رو با توجه به ظرفیت های ذاتی وفشدن.خودش مورد امتحان قرار میده حالابعضی هارو با معلولیت وناراحتی جسمی وروحی امتحان میکنه یکی روبا ثروت .یکی روبا فقر وووو .به نظر من خدا خواسته تا با ترنس افریدن ما رو امتحان کنه. خدا انسانها رو کامل خلق میکنه اگر هم در بعضی موارد فردی با مشکل جسمی و روحی افریده میشه از نظر من انسان ناقص دیده میشه چه بسا که همین معلویت ونقص لازمه پیشرفت همان فرد هستش به عنوان مثال میخوای بری مسافرت دقیقه نود یه اتفاق می افته تا تو نتونی بری مسافرت حالا ما به عنوان انسان این طرف مسئله رو میبینیم که سفر مون خراب شده ولی خدا با حکمت خودش این اتفاق رو رقم زده چه بسا که خیر ما در نرفتن به سفر بوده. پس نباید به چرایی های زندگی مون زیاد اهمیت بدیم باید به درست زندگی کردن وامید به خدا داشتن از دل این چرایی ها راز موفقیت وبهتر زیستن رو کشف کنیم. به جای اینکه ذهنمون رو با سوال هایی که فقط افکارمون رو درگیر میکنه بیایم ذهنمون رو به طرف بالیدن وشکوفا شدن سوق بدیم وتلاش برای رسیدن به مهم ترین هدف افرینش انسان یعنی کمال به انسان بودنمون ببالیم نه به چگونه افریده شدن.
(من بالاخره پروانه میشم بذار دنیا هر چی میخواد پیله کنه)