محتا

نسخه‌ی کامل: آشپزخونه ی آشپزخانوم
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2
سلام دوستان
در این تاپیک دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، کیک و شیرینی و خلاصه همه چی رو قرا میدم.
آشپزی واقعا سرگرم کننده ست و برای من به شخصه باعث میشه که هر چند کوتاه اما از دست مشغله های فکری راحت بشم.
آشپزی برای ترنس ها (خصوصا خانوما) خیلی اهمیت داره. اکثر ماها به خاطر سالها دور بودن از هویت اصلیمون از خیلی چیزا عقب موندیم که یکیش آشپزیه. اگه توی فکر ازدواج هستید بهتره بدونید که شکم برای آقایون حکم خدا رو داره. (منظورم اینه که خیلی مهمه براشون)
اینم بگم که بهترین آشپزهای دنیا مرد هستن. پس آقایون هم میتونن استفاده کنن از مطالب.
این مطالب با اجازه مدیر انجمن محتا و مدیر انجمن آشپزخانوم قرار داده میشه.
خوش حال میشیم شما رو به عنوان عضوی از انجمن آشپزخانوم در کنار خودمون ببینیم.
منتظر حضور گرمتون هستیم دوستان.

منبع مطالب: انجمن آشپزخانوم
WWW.ASHPAZKHANOOM.IR

راستی، اگه سوالی داشتید حتما بپرسید.
ژله هفت رنگ مورب:

برای درست کردنش به ژله به رنگهای مختلف و بستنی نیاز داریم. اول ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط میکنیم بعد از سرد شدن به اندازه لیوان آب سرد، بستنی اضافه میکنیم و در ظرفی که یه کم چرب کردیم به صورت کج (مایل به راست) میریزم.

[عکس: 1464705555.jpg]

بعد از گرفتن، دوباره ژله بعدیرو مایل به چپ میریزم.

[عکس: 1464781984.jpg]

این کار رو تا جایی ادامه میدیم که ظرفمون پر بشه. در آخر ظرف رو صاف گذاشته ژله آخری رو میریزم و میزاریم یخچال. وقتی بست برگردونده و برش می زنیم.

[عکس: 1464753343.jpg]



کپی رایت © انجمن آشپزخانوم
دخترا بیاین انجمن چهار تا غذا یاد بگیرین فردا به شوهراتون نمیتونین نون و عشق بدین Big Grin
(06-04-2016، 12:57 AM)محمد رضا نوشته: [ -> ]دخترا بیاین انجمن چهار تا غذا یاد بگیرین فردا به شوهراتون نمیتونین نون و عشق بدین Big Grin

البته زن ذلیلام بیان ایراد نداره Big Grin

داداش بریم ما اینجا دیگه کاری نداریم Big Grin
[عکس: 1464935621.jpg]


کاپ کیک توت فرنگی با فراستینگ پنیری


مواد لازم برای 12 عدد کاپ کیک:
آرد  1 و دو سوم فنجان معادل 255 گرم
بکینگ پودر  نصف ق غ
جوش شیرین
1 ق چ
نمک  نصف ق چ
پودر توت فرنگی خشک  4 ق غ
کره نرم هم دما با اتاق  نصف فنجان معادل 115 گرم
شکر  سه چهارم فنجان
تخم مرغ هم دما با اتاق  2 عدد بزرگ
شیر هم دما با اتاق  نصف فنجان
پوره توت فرنگی بدون آب  150 گرم 
           
مواد لازم برای کرم پنیری روی کاپ کیک:
کره هم دما با اتاق  نصف فنجان معادل 115 گرم
پنیر خامه ای هم دما با اتاق  115 گرم
پودر توت فرنگی خشک  4 ق غ معادل 16 گرم
پودر شکر الک شده  2 فنجان

طرز تهیه:
فر را با دمی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . 12 عدد قالب مافین را با کپسول کاغذی بپوشانید و کناری بگذارید .
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک و پودر توت فرنگی را مخلوط کرده کناری بگذارید .
سر پدالی همزن را وصل کرده کره و شکر را هم بزنید تا یکدست شود . تخم مرغ ها را با فاصله یکی یکی اضافه کنید و هر بار صبر کنید با مواد مخلوط شوند .  در کاسه ای کوچک شیر و پوره توت فرنگی را با هم مخلوط نمایید .
مخلوط آرد را در 3 مرحله به صورت متناوب با مخلوط شیر در 2 مرحله به کره و تخم مرغ اضافه کرده هر بار صبر کنید مواد کاملا با هم مخلوط شده خمیر یکدست شود .
خمیر آماده شده را به اندازه مساوی بین 12 قالب مافینی که آماده کرده اید تقسیم کرده و به مدت 20 – 24 دقیق در فر بگذارید تا بپزند و اگر خلال دندان وسط کاپ کیک ها زدید و خمیری به ان نچسبید میتوانید از فر بیرونشان بیاورید و چند دقیقه ای بگذارید از حرارت بیوفتند سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند .

طرز تهیه کرم پنیر روی کاپ کیک ها:
سر پدالی همزن را وصل کرده کره و پنیر را با هم   تا یکدست و کرمی شود . پودر توت تفرنگی را اضافه کرده هم بزنید سپس پودر شکر را با کرم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا یکدست شوند . کرم را به قیف با ماسوره ستاره ای بزرگ منتقل کرده روی کاپ کیک های سرد را تزئین کنید و روی کرم ها برشهای توت فرنگی یا توت فرنگی کامل برای زیبایی بیشتر قرار دهید .

منبع: انجمن آشپزخانوم
........................
برای تهیه پودر سخاری من خمیرهای داخل نان باگد (نان فانتزی) رو میذارم توی یه ظرف و میذارم زیر نور خورشید یا کنار بخاری تا خشک بشن بعد هم با گوشتکوب میکوبمشون.
 البته آسیاب هم میتونید بکنید از پودر سخاری استفاده های متنوعی میشه کرد مثل مرغ سخاری ، کوکو ، شامی ، کباب و... البته پودر سخاری اماده هم هست که از مغازه ها یا عطاری ها میتونید تهیه کنید اما زیاد خالص نیستن و آرد بهشون اضافه میکنن
پودر سخاریتون رو بهتره در ظرفی تمییز ، بدون هرگونه بو و البته در دار ریخته و در یخچال نگه داری کنید


متن اصلی این مطلب را در انجمن آشپزخانوم ببینید به لینک http://www.ashpazkhanoom.ir/Thread-%D8%B...9%88%D9%85
[عکس: 1465518939.jpg]
مدت زمان تهیه: 60دقیقه
مواد لازم برای۶ نفر:
کلم ، کاهو ، جعفری ، هویج   به مقدار لازم
سس مایونز    به مقدار لازم
فلفل دلمه ای کوچک  ۱ عدد
خیارشور   ۵ عدد
کالباس خرد شده  ۱ لیوان
کره   ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط  ۴ عدد

طرز تهیه:
۱-  سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید یا رنده کنید ، سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ، کره آب شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود
۲- سپس روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۳- خیارشورها را ریز رنده کنید ، فلفل دلمه ای را نیز ریزخرد کنید و با کالباس مخلوط نمایید ؛ مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید
۴- و مقداری از مخلوط کالباس و خیارشور و فلفل دلمه ای را داخل آن قرار دهید و از اطراف مانند یک توپ گرد کنید ( میتوانید برای داخل توپ ها از قارچ ، تخم مرغ ، ذرت ، تن ماهی ، نخود فرنگی و … هم استفاده کنید ).
۵- کلم سفید ، کلم قرمز ، جعفری و هویج را ساطوری کنید سپس به نوبت هر توپ سیب زمینی را داخل این سبزیجات بچرخانید تا تمام سطح آن به سبزیجات آغشته شود ( هرچه سبزیجات بافت ریزتری داشته باشند سالاد توپی شما پرتر و زیباتر خواهد شد ).
۶- برای سرو سالاد کاهوها را خرد کنید و داخل ظرف سالاد قرار دهید و سالادهای توپی را روی کاهوها بگذارید سپس روی توپ ها را با سس تزیین کنید 
۷- میتوانید با اضافه کردن آب لبو یا زعفران به سس مایونز رنگ های جالبی از سس داشته باشید ، همچنین میتوانید علاوه بر کلم و جعفری و هویج از لبوی پخته ساطوری شده هم برای پوشش اطراف توپ ها استفاده کنید.

منبع : انجمن آشپزخانوم
[عکس: 1465280422.jpg]
معمولا تهیه مربا، کار خانم های کدبانو در فصل گرم سال است تا با انواع مرباهای رنگارنگ سفره صبحانه فصول سرد سال را رنگین کنند. تهیه مربای توت فرنگی می تواند علاوه بر مربا، مقداری شربت هم برای روزهای گرم در اختیارتان قرار دهد؛ فقط حواستان به نکات تهیه مربا باشد تا پس از مدتی که سراغ مربایتان رفتید با کپک یا شکرک مواجه نشوید.

مواد لازم:
توت فرنگی 1 کیلوگرم
شکر  1 کیلوگرم
وانیل (در صورت تمایل)  یک قاشق چایخوری
آبلیمو  یک قاشق سوپخوری
 
طرز تهیه:
ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و دم آن ها را جدا کنید.
توت ها را مدتی در آبکش قرار دهید و یا روی یک پارچه بریزید تا خوب آب شان برود.

ته یک قابلمه لعابی مقداری از شکرتان را بریزید و مقداری هم از توت فرنگی ها را به صورت لایه لایه شکر و توت فرنگی بریزید. این کار را تا تمام شدن تمام شکر و توت فرنگی هایتان ادامه دهید.
در صورتی که تمایلی به گرفتن شربت از مربای خود ندارید از 750 گرم شکر استفاده کنید.

قابلمه را در یخچال قرار دهید و 12 الی 24 ساعت صبر کنید تا شکر کاملا به درون توت فرنگی ها نفوذ کرده و توت ها آب بیاندازند.

قابلمه را روی حرارت تند قرار دهید تا بجوشد و سپس حرارت را کم کنید.
یکی دو بار کفی را که روی توت ها می آید بگیرید.

اگر دوست دارید در این مرحله وانیل را به مربا اضافه کنید.
نیم ساعت پس از جوشیدن مربا زمان پخت کامل می شود و در تمام این مدت باید در قابلمه باز باشد.

اگر دوست دارید از مربا شربت بگیرید و از ابتدا تمام شکر را اضافه کردید، پیش از این که شربت کاملا قوام بیاید (حدود 15 دقیقه پس از جوشیدن) شربت آن را جدا کنید.

پس از اینکه مربا آماده شد آبلیمو را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مربا در قابلمه خنک شود و آن را در شیشه هایی که آماده کرده اید بریزید و برای مدت 6 ماه در یخچال یا 1 سال در فریزر نگه دارید.

روش دیگر تهیه مربای توت فرنگی، برای اینکه سریع تر مربا تهیه شود آن است که شکر را در یک لیوان آب و روی حرارت حل کنید و بجوشانید تا قوام بیاید و سپس توت فرنگی ها را به شربت افزوده و بپزید.



منبع: کانال تلگرام انجمن آشپزخانوم
طرز تهیه ژله رولی یکی از راحت ترین آموزش ها در رابطه با تهیه ژله و دسر است که طعم و ظاهری زیبا دارد و برای پذیرایی در اغلب مهمانی ها کاملا مناسب است. این نوع دسر را با پودر ژله و مقداری بستنی تهیه می کنیم که برای همه فصل های سال مناسب است. در ادامه طرز تهیه این دسر خوش طعم را به صورت مرحله به مرحله مشاهده فرمایید و با آموزش کامل و جامع این دسر خوشمزه آشنا شوید. تا پایان همراه ما باشید.
طرز تهیه ژله رولی و ایده هایی برای تزیین آن :
با یادگیری طرز تهیه ژله رولی دیگر نگران تهیه ژله و دسر برای مهمانی ها نیستید و به راحتی میتوانید دسری خوشمزه و ایده آل با ظاهری زیبا و جذاب در زمانی کوتاه تهیه نمایید. در این بخش ضمن آشنایی با مواد لازم و طرز تهیه این ژله خوشمزه با مدل های جدید و جذاب تزیین ژله نیز آشنا خواهید شد.
[عکس: Jelly-recipe-9.jpg?654211]
مواد لازم برای تهیه ژله رولی:
ژله با طعم دلخواه : یک بسته
بستنی وانیلی : دو سوم پیمانه
آب جوش : یک پیمانه
طرز تهیه ژله رولی با روشی آسان :
برای تهیه این ژله خوشمزه ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط نمایید و آن را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) کاملا حل نمایید. بعد از اطمنان از حل شدن کامل پودر ژله در آب جوش، بستنی را از فریزر خارج نموده و به مخلوط آب جوش و ژله اضافه نمایید و صبر کنید تا بستنی حل شود. می توانید گاهی آن را به آرامی هم بزنید اما نیازی نیست برای مخلوط نمودن آن تلاشی کنید و بهتر است بستنی به آرامی باز شود.
[عکس: Jelly-recipe-10.jpg?654211]
[عکس: Jelly-recipe-11.jpg?654211]
[عکس: Jelly-recipe-12.jpg?654211]
در این مرحله از تهیه ژله رولی ظرفی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ انتخاب نمایید و تمام سطح آن را سلفون بکشید و بعد ژله را به آرامی داخل آن بریزید و از هم زدن آن خودداری نمایید. ظرف حاوی ژله را در یخچال قرار دهید.
[عکس: Jelly-recipe-13.jpg?654211]
بعد از گذشت ۴۵ دقیقه ژله را از یخچال خارج نموده و سطح آن را برش های دو سانتیمتری بزنید. بهتر است برای این کار از چاقوی تیز و خیس استفاده نمایید.
[عکس: Jelly-recipe-14.jpg?654211]
[عکس: Jelly-recipe-15.jpg?654211]
بعد از ایجاد برش های موازی و منظم، شروع به رول کردن ژله می کنیم و آن را به آرامی می پیچیم. و در ظرفی جداگانه می چینیم. در مرحله آخر از طرز تهیه ژله رولی آن را بعد از رول کردن به مدت یک یا دوساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا منسجم شود.
[عکس: Jelly-recipe-16.jpg?654211]
[عکس: Jelly-recipe-17.jpg?654211]
در این بخش نمونه تکمیل شده ژله رولی را مشاهده می فرمایید که می توانید با شکلات های رنگی آن را تزیین نمایید.
[عکس: Jelly-recipe-18.jpg?654211]
[عکس: Jelly-recipe-19.jpg?654211]
نکات مهم برای تهیه ژله رولی:
زمان های مطرح شده در این دستور کلی است و ممکن است با توجه به درجه یخچال نیاز به زمان بیشتر و یا کمتری داشته باشید.
علت ترک خوردن ژله رولی در هنگام رول کردن این است که زودتر از زمان موعد آن را از یخچال خارج نموده اید.
سعی کنید بعد از اضافه نمودن بستنی تا حد امکان آن را هم نزنید، این کار به دو رنگ شدن دسر شما کمک میکند.
در صورت تمایل می توانید موقع برش زدن ژله آن را دالبری برش بزنید تا بعد از رول کردن به شکل گل رز درآید.

 نرم افزار حسابداری تعهدی , کتاب آموزش سئو
صفحات: 1 2